Welkom


Beste klanten,

Dinsdag is één van de meest verschrikkelijke dingen gebeurd wat een familiebedrijf kan overkomen. Onze zaak “Merlin meubelen” werd volledig door een brand vernield, veroorzaakt door een externe firma die dakwerken aan het uitvoeren was.
Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen. Eén van onze voorraadhallen 2 km verder is gelukkig nog intact.

Sommige gegevens van klanten, bestelbonnen, facturen, werden door deze brand verwoest. Techniekers zijn nu volop bezig om via e-mail en cloud, zoveel mogelijk gegevens terug te vinden en te herinstalleren op nieuwe computers.

Mogen wij u echter vragen, om ons zoveel mogelijk gegevens, zoals bestelbonnen en klantengegevens door te  sturen via e-mail : bon@merlin.be

Indien het om een keuken gaat, vragen wij om het volledige dossier door te sturen.

Dit kan eventueel ook via de post op volgend adres :

Merlin N.V.
Kattestraat 62
9500 Geraardsbergen

Wij stellen alles in het werk om vanaf dinsdag 19 Maart 2019 terug operationeel te zijn op de gekende telefoon en mailadressen.

Deze grote tegenslag zal ongetwijfeld de nodige vertragingen met zich meebrengen, waarvoor reeds onze excuses. Maar wij gaan er alles aan doen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

In naam van het ganse Merlin team, danken wij jullie voor het begrip.

P.Gryspeirt

------------------------------------------------------------------------------Beste bezoeker,

U vindt op onze website slechts een kleine greep uit ons aanbod. Kom zeker langs in onze toonzaal voor het volledige aanbod. Tot binnenkort !


Op onze website vindt u een greep uit ons ruime aanbod. Al 35 jaar streven wij als familiebedrijf naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding binnen ons steeds vernieuwend aanbod.

De keukenafdeling toont een 50-tal keukens, alle stijlen zijn vertegenwoordigd: landelijk, modern, klassiek... In elk budget realiseren wij de maatkeuken van uw dromen ! Wij voorzien een gratis prijsofferte met driedimensionale kleurentekening en uitgebreid advies ... Onze keukens worden door onze eigen ervaren plaatsingsdiensten geplaatst zodat een perfecte afwerking wordt gegarandeerd, uiteraard kan u ook opteren om uw keuken zelf te plaatsen.

Ook voor totaalprojecten kan u bij ons terecht: vloeren , tegelen, plaatsen van valse plafonds, metselwerken, aanpassen elektriciteit, water... alles met eigen vakmensen !
Prijsofferte bij ons in de toonzaal of op afspraak bij uw thuis.

Onze toonzaal biedt 6000 vierkante meter shoppingplezier, u vindt er salons, eetkamers, slaapkamers, keukentafels-en stoelen, kleinmeubelen... in diverse stijlen, maten en materialen en altijd aan de beste prijs. 

Op de afdeling "Slapen" krijgt u professioneel advies om de juiste keuze te maken voor matras, lattenbodem of boxspring. 

U merkt dat niets onmogelijk is bij Merlin !

Service, een vriendelijke en persoonlijke bediening zijn onze grote troef !

Graag tot binnenkort !